Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Márpedig lakásmaffia az van!

2010.05.07

A lakásmaffia nyomában (TV2 Napló riport) - 2010/4 hírlevél

Nyomtatóbarát
változatNyomtatóbarát változat

Tisztelt Ügyfelünk!

A TV2 Napló című műsora 2010. május 2-ai adásában beszámolt egy idős bácsi esetéről, akitől rosszhiszemű személyek lakásmaffiát idéző módszerekkel vették el az ingatlanát. Ahogy a riportból kiderült, Magyarországon ezres nagyságrendben fordulnak elő évente ehhez hasonló, a lakásvásárlók és lakástulajdonosok jóhiszeműségét kihasználó csalások.
Amennyiben nem volt alkalma megtekinteni az adást, ezt most megteheti a lenti hivatkozásra kattintva:
http://tv2.hu/naplo/video/a-lakasmaffia-nyomaban

Szeretnénk tájékoztatni arról továbbá, hogy az ATV 2010. május 8-án, szombaton, az OtthonTV című műsorában délelőtt 10:05 órai kezdettel külön foglalkozik az ingatlancsalások elleni védelemmel kapcsolatos lehetőségekről. Az adás 2010. május 26-án, szerdán délután 16:30 órakor kerül megismétlésre.

Tisztelettel,

First Title Biztosító

tel: 06 1 688 1404
email: ugyfelszolgalat@firsttitle.hu
web: www.firsttitle.hu

Megjegyzem:

A rendszerváltás óta egyre csak erősödik a lakásmaffia jellegű bűnözés. Sajnos a hatóságoknál nehéz elérni azt, hogy a csalókat el lehessen kapni, és megkapják a méltó büntetésüket. Mert gyakran ügyvédi esküvel rendelkező a csaló személye, vagy nincs elég körültekintéssel. Ezáltal kerül a csalók hálójába a jóhiszemű ember. Ezután kezdődik a rendőrségi vizsgálat. Itt sincs a vétlen megvédve. Ezután a bíróság. A bíróságon pedig akárhogy is kezdődött a történet, már sehol nem látni a kezdetet, csűrik csavarják, kiemelnek a szövegkörnyezetből részeket és már nem is az az értelme, mint eredetileg. Hosszú évek telnek el, a vétlennek már régen nincsen semmije, mert nem kap költség mentességet, mindent elveszt. mindenből ki van fosztva, lakácsból, erkölcsileg, lelkileg, emberileg. Csak tengődik a barátok vagy család által felajánlott kuckójában.

Magyarországon ezt a problémát meg kell oldani. NK

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.