Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A párt programja

2010.01.23

Összefogás: irány a Parlament! 

Kép Szepessy Zsolt, Monok polgármesterének a vezetésével, sikeres, határozott és valóban tenni képes tagokból megalakult az Összefogás Párt. Pártunk célja, hogy a következő országgyűlési választásokon bekerüljünk a Parlamentbe, s tevékeny módon irányíthassuk Magyarország talpra állítását, újjáépítését és fellendülését. Ehhez várjuk minden, becsületes, saját maga, családja és az ország boldogulásáért felelősséget érző és tenni vágyó magyar ember támogatását. Stratégiánk a következő pontokon alapszik.

Összefogás: irány a Parlament!

1. Nem az a kérdés, jobb vagy bal, hanem az: fent vagy lent?
2. Magyarország államformája az Alkotmány szerint köztársaság: aki a kötelességeivel él, annak vannak jogai, aki ezt tiszteli, az a teljes jogú része a társadalomnak.
3. Minden, határainkon kívül élő, magát magyarnak valló ember a testvérünk.
4. Azzal kívánunk foglalkozni, hogy mi lesz, tiszteletben tartva mindent, ami az ország történelmében már bekövetkezett. Új politika, új gondolkodás, új lehetőségek!
5. Felelősségért lehetőséget kínálunk, azoknak az embereknek, akiknek egyéni és közösségi céljai vannak, amelyeken összefogásban munkálkodnak.
6. Magyarország legfontosabb erőssége, hogy a nagy veszélyek idején egy emberként állt ki, mindig is együtt mentettük honfitársainkat a veszélyek elől. Most a veszélyek és a változások világában élünk. Az Összefogás Párt felhív mindenkit arra, hogy eljött az idő a cselekvésre, számítunk minden egyes választóra!
7. Az Összefogás nem kérdés, hanem válasz! Különbséget mutatunk, példával elől járva!
Összefogást a Parlamentbe!