Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mai parlamenti menetrend

2010.08.13

Korábban már egy kapott írást feltettem az oldalamra, a ma ország miniszterelnökéről. Orbán Viktorról.

Már kifejtettem a tevékenységéről a véleményem.

Ez igazán elképesztő amit terveznek. Minden harmadik héten dolgoznak. Közben a fizetésük marad vagy csak a harmadát kapját? Ha a harmada jár nekik akkor csökkentik a költségvetés kiadásait. Lehetséges, hogy ez sokkal jobb és nem a parlament létszámát kell csökkenteni!

Ha nem csökkentett bérrel dolgoznak, akkor milyen jogon veszik le a munkaórájukat? Ki ellenőrzi a munkavégzésüket? Írnak jelenléti ívet?  Mert mindent át visznek a parlamten.

Az úr is 6 napon keresztül dolgozott a hetediken pihent. Nem háromhetente egy hétig.

Még emlékszünk arra, hogy amikor elvesztették a választást.,Több hónapon keresztül vsak arról volt szó a Fideszben és a médiában, hogy "számoljuk újra"...... Úgy tudjuk, hogy OV három évig be sem ment a parlamentbe (médiában hallottam). Azután meg a kivonulások..... Ez már nekem sok ..... Mindegy ki a miniszetrelnök a konstruktív jelenlét  ha az ország, az emberek érdekét szolgálja.

Én azt szeretném ha az országban mindenki kivenné a részét a munkából és a jövedelemből.

A mostani munkalehetőségek megbénították a élőmunka terheivel.(járulék)

Mert nem szabad elfelejteni azt, hogy a negyven év felettieket becsapták a rendszerváltó pártok. Lebontották a munkahelyeiket és nem adtak helyette semmit, mehet ahová akar....  alamizsnát kap. Talán ha ezek nyugdíkorhatárát nem emelnék akik a pártállam alatt, legalább 10 évet dolgoztak. Akkor visszadanának valamit. Jómagam 18 évet dolgoztam, most ott állok, hogy ki tudja mikor mehetek nyugdíjba, mert az előzetes lekérdezés alapján azokat az éveket elfelejtették. Pedig volt időszak amikor jól kerestem. Fellebezhetek. A hivataloknál mindig fellebezhetünk, pedig ők tévedtek, azután meg a bíróság.... A szolgáltatókról pedig már írtam.

Most meg az árvízkárosultak kártalanítása..... Akárhová nézünk mindenütt csak ingatjuk a fejünket, és kérdezzük ebben az országban a nép mikor fog jól élni?

Minden párt ránk hivatkozik, a népre.

Kisvállakozókról később.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.